INGATLANBEMUTATÓ VIRTUÁLIS SÉTÁK

3DVirtual Tours

Eladó/bérbeadó ingatlanát, üzletét, irodáját, egyéb létesítményét a világ bármely pontjáról non-stop megtekinthetővé teszi szolgáltatásunk. Így jelentős időt-pénzt takaríthat meg saját maga és az érdeklődők számára. Ennek köszönhetően nagyságrenddel növelheti az érdeklődők számát.

Ezzel felgyorsíthatja a remélt üzlet beteljesülését.

A potenciális érdeklődők első látogatásukat személyes jelenlét nélkül ejthetik meg 3D interaktív bemutatóink megtekintésével. Az Ön által kínált ingatlant, üzletet, irodát, egyéb létesítményt bejárhatják egy virtuális túra keretében számítógépüket, PDA eszközüket vagy okostelefonjukat használva.

A megrendelésre elkészített 3D interaktív bemutató anyagát a virtuális térben helyezzük el, és az eléréséhez szükséges kódot és linket átadjuk a Megrendelőnek, aki szabadon terjeszthet bemutató anyagát az interneten üzleti céljainak gyorsabb, költséghatékonyabb elérése érdekében.

Az online megtekinthető 3D interaktív bemutatóink összeállításánál gondosan ügyelünk arra, hogy a benne szereplő objektum, vagy terület ne legyen beazonosítható illetéktelenek számára.
Így címet, térképrészletet csak a megrendelő külön kérésére tüntetünk fel.

Aktuális árlistánkat ide kattintva tekintheti meg és töltheti le PDF formátumban.

Vegye fel velünk a kapcsolatot. Kérje tanácsunkat, ajánlatunkat.